Programmas nosaukums |
Ēdināšanas pakalpojumi |
Iegūstamā profesionālā kvalifikācija |
Pavāra palīgs |
Profesionālās kvalifikācijas līmenis |
Otrais profesionālās kvalifikācijas līmenis |
Prasības attiecībā uz iepriekš iegūto izglītību |
Pamatizglītība |
Programmas īstenošanas ilgums |
480 stundas |
Izglītības dokuments, kas apliecina programmas apguvi |
Profesionālās kvalifikācijas apliecība |
Licences Nr. |
P_2801 |
Akreditācijas lapas Nr. |
AP_2403, līdz 02.12.2026. |
Programmas mērķis |
Izglītības procesa rezultātā sagatavot ēdināšanas uzņēmuma darbinieku, kurš veic izejvielu un produktu pirmapstrādi, gatavo starpproduktus, ēdienus un piedevas, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, pavāra norādījumus un uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības. Sagatavo ražošanai tehnoloģiskās iekārtas un aprīkojumu. Pavāra palīgs strādā uzņēmumos, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu. |