Programmas nosaukums |
Ēdināšanas pakalpojumi |
Iegūstamā profesionālā kvalifikācija |
Pavārs |
Profesionālās kvalifikācijas līmenis |
Trešais profesionālās kvalifikācijas līmenis |
Prasības attiecībā uz iepriekš iegūto izglītību |
Vidējā izglītība |
Programmas īstenošanas ilgums |
960 stundas |
Izglītības dokuments, kas apliecina programmas apguvi |
Profesionālās kvalifikācijas apliecība |
Licences Nr. |
P_2129 |
Akreditācijas lapas Nr. |
AP_2402, līdz 02.12.2026. |
Programmas mērķis |
Izglītības procesa rezultātā, sagatavot kvalificētu speciālistu, kurš gatavo un noformē dažādas sarežģītības ēdienus, ievērojot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju, uzņēmuma paškontroles sistēmas prasības un racionālu visu resursu apriti, nodrošina ražošanas tehnoloģiskā aprīkojuma sagatavošanu un lietošanu darbā, izvērtē izejvielu, starpproduktu un gatavo ēdienu kvalitāti. |